۱۴۰۳/۲/۸
1398/02/02
مهلت ثبت نام در چهار بخش از جشنواره قرآني وزارت بهداشت تمديد شد
مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت مهلت ثبت نام در چهار بخش از بيست و چهارمين جشنواره قرآن و عترت را تمديد كرد.

به دليل استقبال و درخواست دانشگاه‌هاي علوم پزشكي براي تمديد مهلت ثبت نام در جشنواره قرآن و عترت، دبيرخانه بيست و چهارمين جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت مهلت ثبت نام در چهار بخش از اين جشنواره را تمديد كرد.بر اين اساس، مهلت ثبت نام در بخش هنري، ادبي، پژوهش و فناوري اين جشنواره تا پايان ماه مبارك رمضان تمديد شده است.

بخش پژوهشي شامل چهار رشته مقاله نويسي، تاليف كتاب، بررسي و نقد كتاب و تلخيص كتاب و بخش فناوري شامل دو رشته توليد اپليكيشن و كانال هاي مجازي قرآني است.بخش ادبي شامل چهار رشته شعر كلاسيك، داستان نويسي، نمايش‌نامه نويسي، فيلم نامه نويسي است.بخش هنري شامل 9 رشته خوشنويسي(نستعليق- شكسته نستعليق)، نقاشي، عكاسي، تذهيب، فيلم كوتاه، معرق و منبت، طراحي پوستر، نمايش(تئاتر صحنه) پي‌نما(كميك استريپ) است.

مجري جشنواره در مرحله دانشگاهي معاونت‌هاي فرهنگي و دانشجويي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي و در مرحله سراسري دانشگاه علوم پزشكي همدان با حمايت و هدايت مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت است.
م.نظري

تاریخ بروز رسانی 1403/02/07